Vrijheid 58, 2370 Arendonk

Handelspand Te Koop in Arendonk

Prachtig gebouw bestemd voor gemengd gebruik, bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte, twee bovenliggende appartementen en grote tuin op een zuidgeoriënteerd perceel van 1.597m², gelegen vlakbij het marktplein.

De uitstraling van dit pand valt onmiddellijk op door haar monumentale, getrapte en puntvormige voorgevel, waarachter een mooie handelsruimte van 220m² schuilt, dewelke momenteel is ingericht als gevestigd restaurant met achterliggend een grote tuin, voorzien van de nodige accommodatie en gezellige terrassen.
Op energetisch vlak beschikt deze eigendom over een A-label, dit door de recente (2022) installatie van twee brandstofcellen, dewelke zorgen voor 80% van de stroomopwekking, alsook de aanwezigheid van 48 zonnepanelen.
Boven de commerciële ruimte werden twee ruime appartementen gecreëerd, dewelke volledig in eigen gebruik zijn en werden voorzien van al het nodige wooncomfort.
Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een aparte inkom, woonkamer met aangrenzend een ingerichte keuken met eethoek, een grote slaapkamer met en suite dressing en badkamer, v.v. een ligbad, inloopdouche, wastafelcombinatie en toilet. Verder treffen we hier nog een wasplaats, achterliggende polyvalente ruimte, die tevens vanuit het gelijkvloers bereikbaar is, alsook een ruim en afgesloten dakterras.
Bij het betreden van het appartement op de tweede verdieping ervaart men de directe ruimtelijke leefsfeer, waar de woonkamer met open keuken werden uitgewerkt tot het nokgedeelte. Verder treffen we hier nog twee slaapkamers, een volledige geïnstalleerde badkamer, dressing en de technische ruimte met c.v.-installatie en zonneboiler.
De handelruimte wordt reeds gedurende een tweetal decennia uitgebaat als horecapand, v.v. een professionele keuken, gescheiden toiletruimtes (m/v) en kelder. Uiteraard kan deze ruimte aangewend worden tot diverse commerciële doeleinden.

Specificaties:
- EPC: A-label - 119 kWh/(m² jaar)
- Twee nieuwe brandstofcellen
- Zonnepanelen: 48 st. - 8,4 kWP (met bijhorende groenstroomcertificaten)
- Verwarming: vloerverwarming + radiatoren op aardgas
- Elektrische installatie conform

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

119 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.798

Pand Referentie

VV8X8IS6MCHS

1.597 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu