Puttestraat , 2490 Balen

Handelspand Te Koop in Balen

Ligging
Gunstig en centraal gelegen op de voormalige "Coblo"-site op het bedrijventerrein "Holven" te Balen. De wegontsluiting van het bedrijventerrein gaat via het aansluitpunt Puttestraat-Hoolst en via de insteekweg Puttestraat.

Beschrijving
Combinatie vanverschillende units met een totaaloppervlakte van 15.471 m². Indien nodig, kan er makkelijk opgesplitstworden met behulp van tussenwanden. Dehallen zijn voorzien van een betonvloer en genieten door de lichtstraten van veel lichtinval. Bijkomende industriëleverlichting is reeds geïnstalleerd. Bovendien zijn de units deels uitgerust metleidingen voor perslucht.

Alle loodsen zijn voorzien van grote geautomatiseerde sectionaalpoorten voor vlotte toegang. Rondom zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Volgende loodsenworden aangeboden:

- Loods 30: 1.115 m²
- Loods 32: 890 m²
- Loods 34:890 m²
- Loods 36:890 m²
- Loods 40: 1.771 m²

De Coblo-site is een bedrijventerrein bestaande uit 6 units welke een totale oppervlakte van 18.525 m² hebben. Het terrein is verlicht en volledig omheind met aan de straatkant staalmattenmet toegangspoort en aan de zij- en achterkant een Heras-omheining van 2m hoog. Op het terrein zelf is gezorgd voor een vlotte verkeerscirculatie en voldoende parkeergelegenheid.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

3-PKCIH-KKL9



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

industriegebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu