Oosthamsesteenweg 27, 2491 Balen

Handelspand Te Koop in Balen

€399.000

Zeer goed gelegen woning met handelsruimte en ruime parkeermogelijkheden op een perceel van 16a24ca. Uniek gelegen aan een drukke baan waar veel passage is van omringende dorpen richting E313.
Dit quasi energetisch-autonoom pand wordt verwarmd via een houtvergasser en is voorzien van 36 zonnepanelen deels met groene stroomcertificaten van 350 euro/1000kWh (5 à 6 per jaar).
De indeling is als volgt :
Vooraan het pand is een recente, ruime toonzaal met grote glaspartijen en een kantoorruimte. De gelijkvloerse verdieping van het pand is verder in gebruik als opslagruimte, wasplaats en technische ruimte.
Op de eerste verdieping van het pand bevindt zich de woon- en slaapfunctie. Via de trappenhal kom je in een inkomhal die toegang geeft tot een bureel, een recente keuken en de badkamer. Het bureel leidt naar de lichtrijke living en eveneens naar de nachthal met 3 slaapkamers.
Vanuit de living kom je achteraan de woning in een aangename veranda met een mooi uitzicht op de achtertuin. Hier is een trap die naar de tuin leidt waar een groot overdekt terras is.
De tuin is volledig omheind en in 2 delen gescheiden door een houten omheining. Hierdoor is er achter de woning een aangename tuin gecreëerd met plaats voor speeltuigen en sier- en moestuin. Het andere deel van de tuin wordt gebruikt door het handelsgedeelte waar onder meer een werkhuis en dubbele garage zijn opgetrokken.
Achter dit perceel is een uitgestrekt stuk bosgrond gelegen dat eventueel kan bijgekocht worden.

Het perceel bouwgrond met achterliggende weide op de Oosthamsesteenweg 22+ is eventueel apart bij aan te kopen (zie website).

Bent u op zoek naar een goed gelegen pand waar wonen kan gecombineerd worden met een zelfstandige activiteit contacteer ons dan via 014/54.25.00

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

395 kWh/m2

Pand Referentie

1Z0QS3K9Y3MX

1624 m2

325 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Bosgebied;Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu