Oudenaardsesteenweg 517-2, 9420 Bambrugge

Handelspand Te Koop in Bambrugge

ERPE-MERE - Dit gerenommeerde restaurant is alom gekend voor gezellig tafelen en lekker eten. Het pand is gelegen op een uiterst commerciële ligging langs de Oudenaardsesteenweg op 2 minuten van de op- en afritten van de E40. Alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich het restaurantgedeelte met een bar dat een oppervlakte heeft van ca. 105m² die plaats biedt voor ± 50 zittende klanten, naastliggende toiletten, meerdere berg- en werkplaatsen, een ruime en volledig uitgeruste keuken en een bureau. Het appartement van ca. 84m² is gelegen op de eerste verdieping en biedt alle comfort. Het heeft een ruime woonkamer, bestaande uit een zit-, eet- en werkgedeelte, een open keuken, een berging, een badkamer en een slaapkamer.

Het terras en de tuin zijn één van de vele troeven van deze eigendom voor het organiseren van grote evenementen. Er is veel parkeergelegenheid op het terrein zelf.

Bent u op zoek naar een interessant gelegen handelspand dat een waaier aan mogelijkheden biedt? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak. Meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.357

Pand Referentie

ZQLLEF5F9LQJ

1842 m2

368 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu