Grotesteenweg 113, 2600 Berchem

Handelspand Te Koop in Berchem

€550.000

Volledig instapklare handelswoning te koop. Kijkdagen; 14 en 15 mei. Gelieve een afspraak te maken per mail. Bieden kan onder, op en boven de vraagprijs onder gesloten omslag.
Deze woning van 1998 is meer dan instapklaar en biedt plaats aan een ruime leefruimte met open keuken en gasten-wc op de 1ste verdieping. De 2de verdieping bestaat uit een master-bedroom, badkamer, dressing, aparte wc en een 2de slaapkamer. De 3de verdieping geeft plaats aan 2 slaapkamers, twee badkamers, wc en een dakterras. Met andere woorden, dit is een meer dan ruime gezinswoning. Door het groot aantal ramen en de open trapconstructie is het een lichte en ruime woning. Op het gelijkvloers bevindt zich momenteel een kapperszaak welke volledig is uitgerust. Evengoed kan de gelijkvloers dienen als kantoor, horeca of voor andere commerciële doeleinde. Door de grote kelder is opslag van prive- of handelszaken geen enkel probleem.
Daar de woning gelegen is op een hoek, vlakbij winkels, horeca een pleintje en een volledige nieuwbouwwijk, heeft dit pand een enorm potentieel. Komen kijken is dan ook de boodschap

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

587 kWh/m2

Pand Referentie

JO7VDMZYPMEH

82 m2

260 m2

3 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€550.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu