Beverlo Dorp 27, 3581 Beverlo

Handelspand Te Koop in Beverlo

€375.000

Pal in het centrum van Beverlo houden we halt bij nummer 27-29 waar we dit ruim handelspand met feestzaal en woonst aantreffen met een perceeloppervlakte van 6a 71ca. Het pand heeft twee toegangsdeuren vooraan en is eveneens bereikbaar aan de achterzijde via de servitudeweg.

Wanneer we dit pand betreden, komen we terecht in de vroegere caféruimte die voorzien is van een taptoog en zitbanken met tafeltjes. Aansluitend aan deze ruimte is er een trap naar de kelder die gebruikt kan worden als opslagplaats van het café.
Verder bevinden zich op het gelijkvloers diverse toiletten, een vergaderruimte, eetruimte en achteraan de grote feestzaal met taptoog, dansvloer in parket, podium en kleedruimte met een oppervlakte van maar liefst +/- 800m². Hier werd tevens de film 'Marina' opgenomen.
Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst zes slaapkamers en een badkamer met lavabo en douche. Nog een verdiep hoger treffen we nog 4 kamers die als slaapkamer kunnen dienen of naar eigen wens nog ingericht kunnen worden.

Een pluspunt aan dit pand is de toegang aan de achterkant van het gebouw die leidt naar de feestzaal en nog een extra opslagruimte. Ook beschikt u achteraan over 2 vrijstaande garages. Het pand beschikt over enorm veel ruimte en verschillende onderverdelingen wat zorgt dat er tal van mogelijkheden zijn. Voor de investeerders onder ons: dit pand kan ook aangekocht worden als project aangezien er verschillende appartementen op het verdiep en een handelspand op het gelijkvloers gebouwd kan worden.

Kortom, de ideale uitvalbasis om een handel te koppelen aan een ruime woonst met nog tal van mogelijkheden. Wil u graag eens een kijkje komen nemen of wenst u meer info? Maak dan een afspraak via 011 233 044.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

798 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€4.283

Pand Referentie

4WJZ2YCRD5EM

665 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Aug 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu