Holt 53, 3740 Bilzen

Handelspand Te Koop in Bilzen

€1.795.000

Recent gerenoveerde en goed draaiende luxe handelsvilla gelegen te Beverst bij Bilzen, Holt 53.

Perfecte locatie langs de N2, verbindingsweg tussen Bilzen en Diepenbeek. Vlotte bereikbaarheid van autosnelweg in Bilzen en Diepenbeek op 4km. Maastricht bevindt op slechts 8km.

Stijlvolle luxevilla op een perceel van 32A99CA met 8 luxe logiekamers. Alle kamers genieten een eigentijdse en bijzonder sfeervolle aankleding, elk met eigen trendy badkamer. Drie kamers zijn ingericht als wellnesskamer.  
Alle vertrekken werden afgewerkt met hedendaagse en kwaliteitsvolle materialen. Het interieur geniet een cosy uitstraling. Elke kamer typeert met een gesofisticeerde eigenheid.

Het perceel is volledig omheind en beschikt over een ruime tuin met ingerichte zomerbar aan de achterzijde met voldoende privacy.  De automatische poort geeft toegang tot de discrete parking aan de achterzijde. Tevens parkeermogelijkheid aan de voorzijde.

Het pand werd in 2016 grondig gerenoveerd: De stalen ramen werden voorzien van dubbele beglazing, het dak werd uitgerust met isolatie (15cm) en de 42 zonnepanelen bezorgen de nodige elektriciteit. Een CV-installatie op stookolie verzorgt de energie voor verwarming en warm water, een aardgasinstallatie voor de jacuzzi's.
De villa is volledig onderkelderd.

GELIJKVLOERS

Statige inkomhal met natuurstenen vloer en trappenhal naar de verdieping.

Kamer 1: kamer met 2-persoonsbed, badkamer met ruime regendouche, wastafel en apart toilet. Met TV, minibar. Bureel. Verduisterende shutters. Natuurstenen vloer. 
Kamer 2: kamer met 2-persoonsbed, sanitair met ruime regendouche, wastafel, apart toilet. Via schuifdeur toegang naar salon met TV. Minibar. Airco. Met overdekt terras met Finse sauna, jacuzzi, loungeset, buitendouche en terrasverwarming.
Kamer 3:  kamer met 2-persoonsbed, sanitair met ruime regendouche, wastafel,toilet. Met salon, TV, minibar. Airco. Verduisterende shutters. Overdekt terras met Finse sauna, loungeset, buitendouche, terrasverwarming. Open haard buiten. Barbecue.

Hal met toegang tot dienstkeuken, tuin/terras, eetruimte en wasplaats.
Volledig ingerichte keuken voorzien van afwasmachine, 2 ovens, inductiekookvuur, dampkap, koelkast.
De wasplaats fungeert tevens als technische ruimte met zowel alle nutsvoorzieningen alsook omvormer zonnepanelen en camerasysteem (3  binnen- en 1 buitencamera). Met 2 automatische poorten.
In de tuin kunnen de gasten genieten van een ruime gezellige tuinbar.

VERDIEPING

Ruime overloop
Kamer 4: Kamer met 2-persoonsbed, TV.
Kamer 5: Kamer met 2-persoonsbed, sanitair met regendouche, wastafel, toilet. Minibar. TV.
Kamer 6: Kamer met 2-persoonsbed, sanitair met ruime regendouche, wastafel, toilet.Minibar. TV.
Kamer 7: Suite met 2-persoonsbed, losstaand whirlpoolbad in de kamer, ruime regendouche, dubbele wastafel, apart toilet. Infraroodstralers in de wand. Airco. TV. Minibar. Met extra duplexkamer voor 2 personen, met TV, met airco.
Kamer 8: Kamer met 2-persoonsbed met zicht op de achterliggende velden,  sanitair met vrijstaand ligbad op de kamer, apart toilet met wastafel. TV. Minibar. Airco.

KELDER

Het pand is volledig onderkelderd met kruipkelders, bergruimte en CV-ruimte.

ZOLDER

Op de tweede verdieping is er een ruime bergzolder aanwezig, die desgewenst afgewerkt kan tot extra kamer.


Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Luc Hermans 0473 79 29 30 of mail naar luc@vestio.com


      




 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Kadastraal Inkomen

€2.140

Pand Referentie

DBLSV8AV9K7V

3299 m2

427 m2

Vraagprijzen

26 Jun 2022€1.795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu