Tipstraat 63, 3740 Bilzen

Handelspand Te Koop in Bilzen

€1.350.000

Deze charmante, goed onderhouden en ruime woonst op 54a 40ca is geïntegreerd in een handelsruimte met idyllische tuin en zwembad. Het geheel telt een oppervlakte van +/- 500 m² en is ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers:
- woning: leefruimte, zithoek, toegang naar terras.
- handelszaak: inkomhal met hoge plafonds en stalen glaspartijen, veranda, verschillende polyvalente ruimtes, keuken, verschillende bergruimtes, vestiaire, dames en herentoilet, inpandige garage, cv ruimte.
Eerste verdieping: 4 slaapkamers waarvan één met aansluitend een douche en lavabo, twee slaapkamers met aansluitende badkamer met douche en twee lavabo’s, één slaapkamer met ligbad en lavabo. Nachthal, wasplaats. Apart toilet.
Tuin: prachtige ruime tuin met zwembad (4m x 10m), terras voor privé gebruik en/of gebruik voor de handelszaak, overdekte patio, grote oprit met parkeerplaatsen, carport voor 3 wagens.

De handelszaak kan eventueel dienst doen als praktijkruimte, kantoor, winkel,...mits het verkrijgen van een bestemmingswijziging. U heeft hier tal van mogelijkheden!

De goede bereikbaarheid vanaf de autosnelweg E313 en omliggende gemeentes zoals Genk, Hasselt en Diepenbeek, zorgen ervoor dat uw zaak hier zeker en vast een succes zal worden!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

-G4GVTKBJGSG

5440 m2

501 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

12 Sep 2022€1.350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied;Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu