Generaal Lemanstraat 6, 8370 Blankenberge

Handelspand Te Koop in Blankenberge

€339.000

Op toplocatie in het bruisende stadscentrum van Blankenberge bevindt zich deze handelswoning. Nabij verschillende winkels, horeca en scholen geniet dit handelspand van een uiterst commerciële ligging op 5 m van de Grote Markt. Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen en de fiets.









De handelsruimte beschikt over een oppervlakte van 130 m² en kan men betreden via de handelsruimte zelf of een tweede, private ingang. De benedenverdieping omvat een verkoopruimte met grote raampartijen voorzien van een koeltoonbank, snijmachines, kassa-systemen en diverse installaties (deze zijn optioneel over te nemen). Verder beschikt de ruimte over een achterliggende keuken met ingebouwde kasten en 3 koelcellen. Vervolgens kan men via de eerste trap de kelderruimte bereiken, deze ruimte biedt ideale opslagmogelijkheden. Een tweede trap geeft toegang tot een zeer ruime kelderruimte die als werkruimte gebruikt kan worden.









Centraal gesitueerd in de handelsruimte kan men via de trap de bovenverdiepingen van het woongedeelte bereiken. De woonst omvat een ruime woonkamer die voorzien is van een balkon. Aansluitend treffen we er een kleine, ingebouwde keuken. Deze verdieping geniet ook van een ruime badkamer die voorzien werd van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Verder begeven zich op deze tweede verdieping, twee ruime slaapkamers en een kleinere opbergruimte. Op de derde verdieping vinden we nog drie overige, lichtrijke slaapkamers en een grotere opbergruimte. Als laatste troef beschikt deze parel over een zolderruimte.









Laat U betoveren door dit unieke handelspand en leg meteen uw bezoek vast!









Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

285 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€788

Pand Referentie

APXORLEXUK7Y

80 m2

Vraagprijzen

17 Oct 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu