Benaetsstraat 9a, 3840 Borgloon

Handelspand Te Koop in Borgloon

€550.000

Prachtige villa met kantoor en garage ( 250m² - 3m plafondhoogte)

Deze prachtige villa doet zich voor op een perceel van 12 are 34 centiare.
Ze bestaat uit een ruim woongedeelte met vier slaapkamers, een bureauruimte en uitzonderlijk grote garage.
Het geheel doet zich voor in uitstekende staat van onderhoud. De tuin is prachtig aangelegd met centraal een strakke waterpartij.
In het tuingedeelte beschik je ook over een sauna en een jacuzzi (optioneel).

- De woning is instapklaar, ruim bemeten en geniet van enorm veel lichtinval. Je komt binnen via een ruime ingang dewelke toegang geeft tot de leefruimte.
Ook hier is er nog een afzonderlijke bureau of speelkamer aanwezig.
De keuken is open en grenst aan de eetkamer en living. Van hieruit heb je ook toegang tot de tuin. Het ruime terras geeft een praktisch overzicht op tuin.
Op de verdieping beschik je over een ruime overloop dewelke toegang geeft tot de 4 slaapkamers. De woning is uitgerust met twee badkamers.

- De bureauruimte is afzonderlijk toegankelijk en dus ook geschikt voor een vrij of zelfstandig beroep. De bureauruimte is ook toegankelijk vanuit de woning.
Door de afzonderlijke toegang kan wonen en werken gescheiden blijven waarbij eventuele klanten niet via de private vertrekken dienen te komen.
De bureauruimte is aan de straatzijde gelegen en beschikt eveneens over veel lichtinval. De totale oppervlakte bedraagt 30m².

- De garage/opslagruimte of loods is via de straatzijde aanwezig. De oppervlakte bedraagt 230m². De absolute troef is de plafondhoogte van 3m.
Je kan hierdoor met een verhoogde bestelwagen binnenrijden. De vloer bestaat uit een gepolierde betonvloer. Deze ruimte is bijzonder geschikt voor de volgende doeleinden:
garage, opslagruimte, atelier, etc.

De energiescore van de woning is gunstig. De cv-ketel werd recentelijk nog vernieuwd. Ook de elektrische installatie in conform de normering.

Het gebouw is ook geschikt als vakantiewoning. Afgelopen jaren werd het gebouw als dusdanig gebruikt en had het een topscore op booking.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.277

Pand Referentie

3N3LKG4GI5LW

1234 m2

448 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Nov 2022€550.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu