Kapelsesteenweg 384-386, 2930 Brasschaat

Handelspand Te Koop in Brasschaat

€449.000

Goed gelegen handelspand te Sint-MariaburgDit handelspand, bestaande uit 2 percelen, dateert van 1924 en heeft decennialang een succesvolle handelszaak gehuisvest. Nu is de tijd gekomen voor een volgend succesverhaal.
Ligging:  Gelegen langs de Kapelsesteenweg in het handelscentrum van Mariaburg geniet dit pand een uitstekende visibiliteit en zijn er doorgaans voldoende parkeermogelijkheden voor de deur.
Indeling: Kelder (384), commerciële ruimte van ca. 170m2, gevolgd door een bureau en stockageruimte, geïnstalleerde keuken met douchekamer en tuin. Op de eerste verdieping 5 (slaap)kamers met nog een extra ruimte.
Omschrijving: De overdekte inkomhal geeft toegang tot beide commerciële ruimtes. Vanuit de commerciële ruimte van 384 is er ook toegang tot de kelder. Verder betreden we het kantoor om vervolgens de grote stockageruimte binnen te stappen. Vanuit deze ruimte is er ook de trap naar de eerste verdieping. De commerciële ruimte van 386 bestaat uit 2 ruime kamerdelen. Nadien betreden we het 2de kantoor dat uitgeeft op de keuken met douchekamer en het terras.Op de eerste verdieping zijn er 5 (slaap)kamers waarvan 1 bestaande uit 2 kamerdelen.De perceeloppervlakte van beide percelen is 4a66ca. In de tuin is er een vervallen stockageruimte die gerenoveerd of afgebroken dient te worden.Op zoek naar een pand met veel potentieel om uw zaak te vestigen en eventueel boven te wonen? Plan dan zeker uw bezoek in! Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

766 kWh/m2

Pand Referentie

BQNRA1EIX5JM

466 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Apr 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu