Bredabaan 1117, 2930 Brasschaat

Handelspand in Brasschaat

€539.000

Ruim kantoor met parking & luxe duplex met tuinGelegen in het centrum van Maria-ter-Heide, langs de Bredabaan, geniet dit gemengd gebouw een fantastische ligging in Brasschaat. Het handelsgelijkvloers dat zich uitermate leent tot een kantoorruimte/atelier/praktijkruimte/winkel en op de 1ste en 2de verdieping een luxe duplex van ca. 200m². Aan de achterzijde van het pand is een privatieve parking & tuin.
Ligging: Gunstig gelegen in het handelscentrum van MTH met goede visibiliteit. Alle voorzieningen zoals winkels en bakkers zijn vlakbij.
Indeling: Kelder, inkomhal, handelsruimte, terras, parking, tuin, leefruimte & -keuken, tv-room, bureau, terras, 2 slaapkamers, badkamer en master bedroom en-suite.
Omschrijving: Gebouwd in 2004 geniet dit goed reeds de hedendaagse kenmerken voor een comfortabele bewoning. De gunstige EPC’s bevestigen dit ook. Het gelijkvloers, voorheen een kapperszaak, is semi-ingericht waardoor een conversie naar kantoor/praktijk/winkel eenvoudig uitgevoerd kan worden. De oppervlakte van het gelijkvloers bedraagt 146m² en is goed ingedeeld. Achteraan is er een terras; de privatieve parking, die toegankelijk is vanop de Bredabaan, en een tuin met af te werken tuinhuis.Vanuit de aparte inkomhal betreden we de luxe duplex, met kelder, die met hoogwaardige materialen werd afgewerkt in 2010. Er is overal gewerkt met domotica (Bits & Bites) en kosten noch moeite werden gespaard.Dankzij de grote raampartijen is er steeds voldoende zonlicht aanwezig doorheen de verdiepingen. De eerste verdieping omvat een ruime leefruimte met open keuken en een aparte woonkamer/tv-room met zicht op het terras op de eerste verdieping en lagergelegen tuin. Er is een gascassette aanwezig voor de sfeer. Ook is er een bureau onder de vide voor een mooie woonbeleving.Op de 2de verdieping zijn er 2 slaapkamers aanwezig met een badkamer en de master is en suite met dressing, badkamer en ruime slaapkamer. Iedere verdieping heeft minstens 1 toilet.VG, WG, Gmo, Gvkr, Gvv

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

EPC

212 kWh/m2

Pand Referentie

5JIX-0G2-2Q8

474 m2

200 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€539.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu