Speelmansrei 10, 8000 Brugge

Handelspand Te Koop in Brugge

€1.250.000

Dit karaktervol charmehotel met 11 kamers heeft een sublieme en rustige ligging in het centrum van Brugge op 100 meter van 't Zand.
Enkele kamers hebben een mooi en rustgevend zicht op de Speelmansrei. Dit budgetvriendelijk familie hotel is de ideale uitvalsbasis om het historische en romantische Brugge te ontdekken of om trips te organiseren naar het pittoreske Damme, Lissewege, de kust of zelfs naar Zeeland ( Cadzand, Sluis ). In een straal van 1 km kan je je gasten meer dan 50 bezienswaardigheden en meer dan 100 horecazaken voorstellen ! Voor elk wat wils ! Kortom, hier is alles aanwezig om je gasten te verwennen en hen een onvergetelijk verblijf in Brugge te bezorgen. Op 100 meter van de parking 't Zand en busstation, op 15 minuten van het treinstation, op 35 km van de internationale luchthaven Oostende-Brugge. Het hotel heeft een zeer goede rating van 8,5 op 10 en een score van 9,5 op 10 voor de prachtige locatie. Alle nodige vergunningen zijn aanwezig en het pand voldoet volledig aan alle geldende brandveiligheidsnormen !

De hotelaccommodatie omvat een inkom, receptieruimte, ontbijtzaal met plaats voor 24 personen ( thans is een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien ), keuken, polyvalente ruimte met mogelijkheid tot woonst, toiletten, koer met overdekte garage, kelderverdieping. De 11 en-suite kamers, verdeeld over de 1ste en 2e verdieping, zijn voorzien van een flatscreen TV, gratis breedbandinternet, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en hebben een ensuite badkamer met een toilet en ofwel een douche (9) of een bad (3). De derde verdieping omvat een priveruimte met terras en een ruimte met de brander. De gemeenschappelijke accommodatie heeft een klassieke inrichting, die volledig past bij de sfeer en uitstraling van het hotel. Sted. in aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Kadastraal Inkomen

€2.089

Pand Referentie

43EG5DRI21I0

11 Slaapkamers

12 Badkamers

Vraagprijzen

07 Jul 2022€1.250.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

in aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu