Katelijnestraat 33, 8000 Brugge

Handelspand Te Koop in Brugge

NIEUWE VOORWAARDEN

Deze opbrengsteigendom met handelspand (85m²) met 2 aparte woonentiteiten is gelegen op een 'top' toeristische ligging in het centrum van Brugge binnen de 'gouden driehoek'. Boven de handelszaak is er een charmante bel-étage woning - bereikbaar via aparte ingang.
Op het gelijkvloers is er de inkomhal met berging. Het eerste verdiep bestaat uit apart bureel of salon ruimte, een ruime leefruimte, een ingerichte keuken (volledig geïnstalleerd), berging/wasplaats en apart toilet. Aansluitend bij de keuken is er toegang naar een ruim zongericht terras.
Op het tweede verdiep is er een nachthal, 3 ruime slaapkamers en een stijlvolle badkamer. De zolderverdieping biedt mogelijkheid om nog woonruimte bij te creëren.

Achteraan op het perceel is er nog een 'te renoveren' charmante typisch Brugse woning met trapgevel aanwezig met tuin en terras - toegankelijk via klein steegje naast het gebouw. Handelszaak en bel-étage woning zijn momenteel verhuurd.

Ontdek alle troeven en details van deze unieke opbrengsteigendom op een topligging te Brugge Centrum tijdens een uitgebreid bezoek.

Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Wout op 0475 96 59 38 of mail naar Wout@immax.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

310 kWh/m2

Pand Referentie

Z2GLFAZAS49B

260 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

n/a

Menu