Plaats 9, 8890 Dadizele

Handelspand Te Koop in Dadizele

€649.500

Dit uniek handelspand (gerenoveerd in 2001) daterende uit de 'Interbellum' periode met bovenliggende woonst is gelegen in het hartje van Dadizele, recht tegenover de Basiliek. We kunnen hier spreken van een toplocatie om wonen én werken te combineren. Diverse evenementen worden steeds van op deze locatie georganiseerd waardoor u hier van de nodige passage en visibiliteit kan genieten. De eigendom is gelegen op een perceel van 562m2.

Achter de charmante gevel schuilt een uniek pand met tal van mogelijkheden aan. Op de gelijkvloerse verdieping treffen wij het handelspand aan dat voorheen dienst deed als kledingwinkel. De duurzame natuurlijke materialen waaronder de massieve parket springen in het oog. Het lichtrijke pand is reeds volledig ingericht en kan zowel dienst doen voor detailhandel, horeca, vrij beroep, kantoren, ... De handelsruimte is voorzien van een bruto bruikbare oppervlakte van 192m2 (16m x 12m). Achterliggend is er een toilet, apart bureel en ingerichte keuken.

De opslagruimte van 350m2 is een extra troef, deze ruimte kan ook van dienst zijn bij uitbreiding van het handelspand (mogelijke totaliteit van 540m2 winkelruimte). Bij de opslagruimte is er een goederenlift aanwezig met grote overzoldering (180m2) voor extra stockage. Het plat dak werd hier 2 jr geleden vernieuwd.

Behalve het handelspand op de gelijkvloerse verdieping beschikt deze eigendom nog over een bovenliggende woongelegenheid. Deze is verspreid over de eerste en tweede verdieping. Het duplex-appartement te bereiken via een aparte dienstingang bestaat op de eerste verdieping uit een grote lichtrijke leefruimte met open haard, vanuit deze leefruimte hebben wij een fenomenaal zicht op de Basiliek en Plaats. Verder is de woonst voorzien van een groot zon-gericht terras zonder inkijk, een volledig ingerichte hoekkeuken met ontbijthoek, een aansluitende bergplaats, een apart toilet en een extra bergruimte.

Op de tweede verdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers (voorziening wastafels, toilet, ligbad en douche), wasplaats/bergplaats.

Nieuwsgierig om dit pand te ontdekken en na te gaan of uw ideeën haalbaar zijn op deze unieke locatie?

EPC 221 kWh/m2 - UC2178051

** Het pand kan ook gehuurd worden met een termijn van max 1 jaar, verdere inlichtingen bij de eigenaars **

+ Topligging in het toeristische Dadizele, rechtover de Basiliek
+ Parkeermogelijkheden
+ Kwalitatieve materialen
+ Uitstekende visibiliteit
+ Meerdere mogelijkheden (Detailhandel, horeca, vrij beroep, kantoren, ...)
+ Wonen én werken combineren kan perfect
+ Duplex-appartement van 250m2

* Mogelijkheid in aankoop samen met Plaats 7 Dadizele (linksliggend)

KOOP DEZE EIGENDOM RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAARS!

0474/46.08.51

DEZE HANDELSEIGENDOM MET WOONST WORDT VERKOCHT ZONDER VASTGOEDMAKELAAR!

Ook beslist om uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaar dankzij onze reeds bewezen succesformule.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

URB2GVXICHPM

562 m2

5622 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

06 Jun 2022€649.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet van toepassing

Menu