Maria-Hendrikalaan 4, 8420 De-haan

Handelspand Te Koop in De-haan

Gelegen op toplocatie in de Maria-Hendrikalaan in de Oude Concessie vinden we dit handelspand bestaande uit drie entiteiten. Deze drie entiteiten zijn kadastraal gesplitst, maar worden samen verkocht.









Bestaande uit: Handelspand met een oppervlakte van 194 m². Binnen is er een bruikbare oppervlakte van 86 m² en vinden we de bar, ingerichte keuken en zitruimtes terug. Buiten is er zowel een overdekt als open terras terug te vinden. Een grote troef is het uitzicht die men heeft vanop het terras. Met de prachtige Belle Epoque gebouwen van de Oude Concessie vertoeven alle mensen zich hier volop in de vakantiesfeer.









De tweede entiteit betreft de kiosk die aanpalend ligt aan het handelspand. Ideaal voor een pop-up bar. Daarnaast kan het ook geïntegreerd worden in het handelspand.









Als derde entiteit wordt het volledig gerenoveerde appartement op de eerste verdieping boven het handelspand mee verkocht. Dit twee-slaapkamer appartement kan enerzijds perfect dienen als woon appartement voor de mensen die de zaak uitbaten. Anderzijds is dit appartement door de ligging ideaal om in vakantieverhuur een hoog rendement te behalen.









Wenst u een afspraak te maken voor deze topper? Bel dan naar het nummer +32 477 98 42 49 of via mail naar Manu@immofrancois.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

345 kWh/m2

Pand Referentie

5Z7P7VALA-3U

201 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu