Oostlaan 18, 8420 De-haan

Handelspand Te Koop in De-haan

€900.000

Deze prestigieuze kustvilla in de pittoreske badplaats Wenduine (De Haan) huisvest momenteel een B&B/hotel met 8 kamers.
Elke kamer heeft een eigen badkamer en is voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, Wifi, .... Als extra hebben bepaalde kamers hebben een comfortabele zithoek. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijke lounge, ontbijtruimte en verbruikszaal.
Na de renovatie in 2016 werd dit hotel voorzien van prachtige terrassen, parking, zonnepanelen, een zonneboiler en zoveel meer. De vele nabijgelegen verbindingswegen garanderen een vlotte aansluiting met diverse kuststeden en het hinterland (Brugge op nauwelijks 15 minuten). Gunstig EPC, elektrische keuring conform met het AREI. De benedenverdieping huisvest een ééngezinswoning ingedeeld in 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en berging. Het gelijkvloers omvat een prachtige inkomhal, bureel, sanitaire ruimte en een ruime ontbijtzaal met aansluitend een volledig uitgeruste professionele keuken. De eerste verdieping omvat een nachthal die toegang verleent tot 2 ruime familiekamers met en suite badkamers en 2 tweepersoonskamers met en suite badkamers. De tweede verdieping is ingedeeld in een nachthal die toegang verleent tot 3 tweepersoonskamers met en suite badkamers. Vergunning voor B&B uitbating.
Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag. Bel 0475/36 12 52 of mail pieter@cornelis-partners.be voor bijkomende info.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

DH8528GAQNN3

494 m2

476 m2

Vraagprijzen

29 Dec 2022€900.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu