Demerstraat 13, 3590 Diepenbeek

Handelspand Te Koop in Diepenbeek

€217.000

Op het industrieterrein “Industriezone Centrum”, wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd, bestaande uit 15 KMO-units met oppervlaktes vanaf 180m². Het centrum van Diepenbeek en oprit 30 van de E313 liggen in de onmiddellijke nabijheid.

De oppervlaktes variëren van 180m² tot 270m². Door de flexibele structuur en architectuur is het mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëeren. Hoe vroeger een potentiële koper zich aanmeldt, hoe meer inspraak er mogelijk is op vlak van het combineren van units.

Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie, gebouwen met uitstraling en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement komen hier aan hun trekken.

Aan de straatzijde (Demerstraat) heeft men ervoor gekozen om te werken met grote glaspartijen waardoor deze units de nodige commerciële uitstraling krijgen (ideaal voor kantoren of b2b-showroom). De units worden casco opgeleverd inclusief betonvloer, poort, raam en lichtstraat.

Prijzen vanaf 217.000,00 euro (exclusief BTW).

Verkoop onder toepassing van de BTW 21%.

Lastenboek te verkrijgen op aanvraag.

Bezoek onze website https://www.jansenrealestate.be/kmo-zone-centrum/5076008/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

(Vg-lab-GHmo-Gvkr-Gvv)

Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

Y4B3GJ6M3ETS

180 m2

Vraagprijzen

14 Dec 2022€217.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen

Overstromingsgebied

n/a

Menu