Veurnestraat 28, 8600 Diksmuide

Handelspand in Diksmuide

€675.000

Dit kantoorgebouw en loods is gelegen op een perceel van in totaal 1415m² met 1.397m² bebouwde oppervlakte. Het is gelegen in het centrum van Pervijze alsook op 8km van het centrum van Diksmuide.
Indeling van de verhuurde woning (links op de foto) is als volgt: gelijkvloers met living voorzien van open haard, eerste slaapkamer, toilet, berging, keuken met dubbele spoelbak, losstaand gasfornuis, oven verder is er ook een eetplaats aanwezig. Op de eerste verdieping heb je de traphal met slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4 en een badkamer met ligbad, lavabo, boiler en elektrische verwarming.
Indeling van de werkplaats/burelen: inkom met toilet, bureel, archief, kantine en doucheruimte met toilet alsook een loods. De loods is in staalconstructie, muren in metselwerk, vloeren gep. beton, plafond isolatieplaten.
De woning is van het bouwjaar 1949 waarbij er verbouwingen zijn geweest in 1994, in de werkplaats zijn er werken geweest in 2000. Schrijnwerk: houten ramen met dubbelglas, werkruimte enkel glas. Centrale verwarming op gas.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

GTMA3837M2J2

1415 m2

Vraagprijzen

11 Jul 2022€675.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu