Boyen 44-A, 3650 Dilsen-stokkem

Handelspand Te Koop in Dilsen-stokkem

€620.000

Instapklare B&B met 4 gastenkamers ,restaurant/bargedeelte met professionele keuken, met prachtig zicht op de Maas
Deze gerenoveerde langgevelhoeve van 1919 ligt op een idyllisch plaatsje met uitzicht op de Maas.
Vanuit de B1B heeft u een schitterend zicht op de Maas met al haar glorie.
De B&B ligt langs een rustige straat waar dat enkel plaatselijk verkeer passeert en langsheen een fietsroute.
U kan hier in alle rust genieten van de fauna en flora typerend voor de prachtige Maasstreek.

De hoeve werd in 2020 volledig gerenoveerd en voldoet aan alle nieuwe energienormen.
De hoeve is ingericht voor de uitbating van een B&B met 4 kamers en badkamers en een bistro met schitterend achterterras.

Via de inkomhal betreedt u de bistro/restaurant/café. De inkomhal geeft toegang tot een ruim restaurant/bistro/café met rechtstreeks toegang tot het achterterras en tuin.
Deze ruimte is perfect om een leuk restaurant in uit te baten, alsook de ontbijtjes kunnen hier zonder enige moeite geserveerd worden.
Achter de bistro/restaurant/café bevindt zich de keuken. De professionele keuken is volledig uitgerust met alle nodige apparatuur en professionele koelingen. Hier kan elke horeca liefhebber zijn passie volledig tot creaties ontplooien.
Vanuit de bistro/restaurant/café komt u via een gang in de technische ruimte met voldoende berging, een aparte badkamer met douche, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Achter de badkamer bevindt zich nog een extra ruimte met veel mogelijkheden . Hier kan u nog een bestemming aan toe voegen volgens uw behoefte , bijvoorbeeld een bureel. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt om het terrasmeubilair op te bergen.
Hier zou u ook een studio kunnen inrichten voor de uitbater.

Vanuit de ruime inkomhal begeeft u zich naar het toilet gedeelde met vestiaire. Er is rekening gehouden met een apart sanitair voor dames en heren!

1 ste verdieping
Wanneer u door de ruime inkomhal de trap naar boven neemt, komt u op de eerste verdieping. De nachthal is ruim met veel lichtinval.
Vanuit deze nachthal bereikt u de 3 ruime gastenkamers met elk hun eigen badkamer. De vierde gastenkamer is een familiekamer en biedt slaapplaats voor 4 gasten. Ze heeft ook een tafel om gezellig met 4 gasten te kunnen vertoeven.
Elke slaapkamer is voorzien van het nodige comfort en biedt u telkens een prachtig zicht op de achtertuin of op de Maas.

De tuin is opgedeeld in een zeer ruim terras en een grasgedeelte. Achter de tuin bevindt zich een houten tuinhuis en zeer veel parkeermogelijkheden.

Een pareltje aan de Maas! Ideaal voor natuurliefhebbers die houden van rust en ruimte. maar zeker ook een perfecte uitvalbasis voor de recreatieve fietsers en professionele wielertoeristen.

Bijzonderheden
* Prachtig zicht op de Maas
* Zeer rustige ligging
* 4 Slaapkamers met ruime badkamer
* Energiezuinige hoeve
* Modern restaurant/bistro/café
* Volledig ingericht dus gebruiksklaar.

VERKOOP deels registratie en deels onder BTW- stelsel !
Documenten EPC

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

LX7QNBOYQELK

800 m2

Vraagprijzen

08 Jul 2022€620.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu