Ter motten 10, 3650 Dilsen

Handelspand Te Koop in Dilsen

In het centrum van het gezellige Dilsen-Stokkem kunt u dit ruime handelspand, met de nieuwste moderne snufjes en ingericht als take away restaurant, terug vinden.

De handelsruimte is als volgt ingedeeld: Take away restaurant “Motta” met enerzijds een nieuwe keuken voorzien van oven, fornuis, afzuigkap, koelingen, werktafels, friteuse, bakplaat, wastafels en afwasruimte. Anderzijds een modern ingerichte verkoopruimte met een super de luxe koffiemachine, uitgiftebalie, een gezellig zitgedeelte en apart gastentoilet. Daarnaast opslagruimte. Belendend aan het restaurant ligt nog een niet ingerichte handelsruimte, geschikt voor handelsactiviteiten of evt woonst. In de kelder bevinden zich in een dubbele garage de ruime koel- en vriescellen, alsmede een tweetal garages geschikt als opbergruimte en om te parkeren. De garage is vanaf de straat goed bereikbaar voor evt leveringen . Aan de voorkant van het pand is een uitgebreid terras mogelijk.

Oppervlakte begane grond :264 m²

Energie: Aardgas

Duurzaam onderhouden nieuw pand met dubbelglas

Overname:

Er zijn meerdere mogelijkheden:

1. Interesse in pand zonder horeca

a. Verkoop van het onroerend goed van de ingerichte ruimte aan Ter Motten 10 te Dilsen Stokkem + de “vaste”onderdelen van de inventaris en een onderliggende garage met berging.

en/of

b. Verkoop van het onroerend goed van de casco ruimte gelegen aan Schoolstraat 2A.

2. Interesse in pand met horeca

a. Verkoop van het onroerend goed van de ingerichte ruimte aan Ter Motten 10 + de volledige horeca-inventaris + het horecaconcept en een onderliggende garage met berging.

en/of

b. Verkoop van het onroerend goed van de casco ruimte gelegen aan Schoolstraat 2A.

3. Verhuur van het pand (evt exclusief de belendende ruimte) inclusief verkoop en overname van de inventaris en het horecaconcept.

Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren op 089 23 44 22 of op info@immoverslegers.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

U85GSPXUCHIN



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu