Dorpstraat 47, 9140 Elversele

Handelspand Te Koop in Elversele

€525.000

Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen handelswoning in het centrum van Elversele? Lees dan zeker verder.

Deze woning bestaat uit 3 units, beschikt over 2 handelsruimtes en 1 appartement. De centrale ligging nabij openbaar vervoer, invalswegen en scholen is een groot pluspunt. De volledige eigendom is volledig vernieuwd met kwalitatieve materialen wat het eveneens de moeite waard maakt.

Indeling:
- Kelder: de kelderverdieping bestaat uit een grote ruimte, momenteel als fitness ingericht, en een technische berging (samen 50m²).
- GLV: het handelsgelijkvloers is opgedeeld in 2 verschillende ruimtes. Ruimte 1 dient momenteel als magazijn (33m²) voor zwembadmateriaal. De 2de ruimte is in gebruik als praktijk voor logopedie (27m²). Beide handelsruimtes kunnen terug gebracht worden naar 1 ruimte door het verwijderen van de kast. Naast de handelsruimte zijn er eveneens 2 inkomhallen (19-8m²), een wasplaats (4m²) en een toilet (2m²) voorzien. Tot slot hebben we hier nog een koer (17m²) met 2 buitenbergingen (6-6m²) voor fietsen of dergelijke.
- 1steV: via de nachthal (19m²) met aparte berging (4m²) komen we terecht in de moderne en volledig uitgeruste keuken (23m²) met ontbijthoek. Aansluitend hebben we de ruime, lichtrijke woonkamer (34m²). Tot slot hebben we een mooi en zonnig dakterras, ideaal voor die zomerse BBQ!
- 2deV: op de tweede verdieping vinden we de riante slaapkamer met dressing (53m²) en de open, hypermoderne badkamer terug. De badkamer (12m²) heeft een vrijstaand ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel en een apart toilet (3m²). Eventueel is hier de mogelijkheid om een 2de slaapkamer te creëren.

Is dit instapklare, modern en goed uitgerust pand wat u zoekt? Maak dan snel een afspraak!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

387 kWh/m2

Pand Referentie

LE28U2-PIY1N

177 m2

315 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€525.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu