Gentsesteenweg 101, 9420 Erpe-mere

Handelspand Te Koop in Erpe-mere

€299.000

Op een uiterst goede commerciële ligging op de Gentsesteenweg vinden we dit multifunctioneel hoekpand op een perceel van 3a17 met parking voor meerdere auto's. Het gebouw heeft een karaktervolle uitstraling en een bruikbare vloeropp. van maar liefst 360m².

Het gelijkvloers is momenteel ingericht als bakkerij met winkel- en patisserieruimte, verschillende werk- en stockageruimtes, oven, rijskamer, vochtige koelcel en was- en stookplaats, maar kan ook eenvoudig aangepast worden met het oog op andere doeleinden. De uitkleding van de wanden en plafonds zijn aangepast aan de voedselveiligheid. Achteraan is een trap die u naar een extra stockage/leefruimte leidt op een hoger gelegen verdieping. Er is ook een droge kelder aanwezig.

Op de 1ste VD van het hoofdgebouw vinden we de leefruimte, keuken, toilet, badkamer en een vaste trap die ons naar de zolderverdieping brengt. Deze biedt u 2 ruime slaapkamers van 24m² en 30m².

De woning werd in 2014 gerenoveerd met oa nieuwe ramen, wordt centraal verwarmd op gas en beschikt tevens over airconditioning.

Extra troef is de tuin (105m²) met overdekt terras en Z-W oriëntatie.

Zeer veel potentieel, ideaal voor wonen/werken, grote gezinnen, praktijk, uitbaten van een zaak, kangoeroewonen of co-housing!

Interesse? Bel dan naar Pieter op 0486 48 79 71 voor het maken van een afspraak. Mailen kan ook naar pieter@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

D kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.110

Pand Referentie

1-JYOO72PVSX

Vraagprijzen

18 Nov 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Ander type gebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu