Grote Steenweg 21, 2440 Geel

Handelspand Te Koop in Geel

€524.900

Ruim handelspand (304 m²) met grote parking op een commerciële top locatie! EPC-label: D

Ligging:Dit commercieel gebouw bevindt zich op de verbindingsweg tussen Geel en Westerlo en is omringd door weilanden. De op- en afrit van de autostrade E313 isop een boogscheut en zorgt voor veelvoorbijgaand verkeer.

Indeling: GLV:Inkom/ontvangstruimte, keuken, overdekt eetgedeelte, kleedkamer, sauna, douche, bijkeuken/wasplaats, bar met zitruimte, toiletten. +1: 4 slaapkamers, toilet. Zolder met vlizotrap. Buiten: Ruime parking.

Beschrijving:Dit statige villagebouw werd opgetrokken in 1966 en mag gebruikt wordenvoor handel, horeca en diensten. De commerciële ligging en bijhorende parking is hier dan ookde grootste troef.
Momenteel wordt hier een welgekende club uitgebaat maar zijn er dus vele andere invullingen mogelijk.
Het gebouw bestaat uit een gelijkvloerse- en eerste verdieping. Een bergzolder met vlizotrap en kelder zijn ook aanwezig. De garage achteraan is op zijn beurt omgebouwd tot kleedkamer, douche en sauna.
Buiten is er een grote parking voor cliënteel of werknemers aanwezig.

Kom vooral zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn en maak snel uw afspraak!

Bijzondere informatieplicht:Omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden uitgereikt.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Kadastraal Inkomen

€1.544

Pand Referentie

BLQWJ1UJX1KG

1406 m2

304 m2

Vraagprijzen

02 Oct 2022€524.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

agrarisch gebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu