Rijn 167, 2440 Geel

Handelspand Te Koop in Geel

€295.000

Deze woonst is gelegen op de Rijn in Geel, vlakbij alle faciliteiten (winkels, scholen, horeca, ...) en op korte afstand van het centrum van Geel. Verder kent het een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten Mol en Meerhout.

Beschrijving:
We betreden dit huis via de ruime inkomhal die ons leidt naar de grote living met eetkamer. Voordien was dit de winkelruimte van de toenmalige bakkerij. In de gigantische leefruimte is het aangenaam vertoeven dankzij de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Naast de eetkamer bevindt zich de keuken, een badkamer en een afzonderlijk toilet.

Via de imposante trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping waar zich de 3 slaapkamers situeren van 20m², 18m² en 9m². Een 4de kamer van 6m² kan gebruikt worden als dressing of bureau.

Achter de woonst is de vroegere bakkerij gelegen. Het betreft een oude werkruimte van 90m² met nog een extra achterbouw van 45m², dit alles biedt heel wat opslagruimte. Uiteraard kan na afbraak deze oppervlakte ook worden omgevormd tot een tuin met terras.

Door de ligging langs de Rijn en de grote parking vooraan, kan dit pand perfect gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Voor meer info of een bezoek contacteer ons via info@vastengoed.be of via 014/ 72 73 74.

(Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via 014 72 73 74.)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

982 kWh/m2

Pand Referentie

S08MFDYJ1I1T

615 m2

Vraagprijzen

09 Oct 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu