Koning Boudewijnlaan 71-bus-1, 3600 Genk

Handelspand Te Koop in Genk

€200.000

In dit handelspand te Genk, Koning Boudewijnlaan 71 wordt frituur/snackbar De Nieuwe Kempen uitgebaat. Deze goed draaiend frituur is al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in Zwartberg.

Het handelspand is ingedeeld als volgt:
In het voorste gedeelte van het pand is de frituur en het restaurantgedeelte met zitplaatsen voor 16 personen gelegen. Achteraan het restaurantgedeelte vinden we 2 toiletten terug, één voor de heren en één voor de dames.
In het achterste gedeelte van het pand is de ruime keuken gelegen. De ruime keuken is voorzien van een grote koelcel en een grote vriescel. Naast deze keuken is er nog een berging voorzien.
Aan de voorzijde van het pand is er ook een terras aanwezig waar de frituur gebruik van kan maken.
In deze verkoop zit ook een grote berging in de kelderverdieping die als opslagplaats kan dienen en een autostaanplaats buiten aan de achterzijde van het gebouw begrepen.

Dit pand wordt verwarmd met gas, de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en bij de notariële akte wordt er door de verkopende partij een conforme keuring van elektriciteit overhandigd die 25 jaar geldig is.

De roerende goederen en het handelsfonds worden mee verkocht maar zijn niet in de prijs opgenomen. Gelieve ons kantoor te contacteren voor meer informatie hierover.

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info: info@jansenrealestate.be / 011 39 90 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Kadastraal Inkomen

€587

Pand Referentie

G7D-B8SZ53QQ

100 m2

Vraagprijzen

02 Nov 2022€200.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu