Rooigemlaan 217, 9000 Gent

Handelspand Te Koop in Gent

€525.000

Dit fantastische handelspand met appartement erboven, kan u vinden op wandelafstand van het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen. Dit op een boogscheut van het historisch centrum van Gent. In de omgeving vindt u verscheidene winkels en dankzij de vlotte verbindingswegen bent u in een mum van tijd op de snelweg.

Op de begane grond vindt men een handelspand met een aparte ingang naar de opslagplaats die toegang biedt tot het appartement. Als we naar boven gaan, vinden we rechts het aangename terras, ideaal om in de zomer van het mooie weer te genieten. Links vinden we de gezellige leefruimte die aansluit op de aangename eetruimte en de ruime, open keuken. Die werd uitgerust met gasfornuis, oven en microgolfoven. Op het bovenste verdiep vinden we de ruime 'master bedroom', gevolgd door de tweede ruime slaapkamer. De badkamer in uitgerust met een lavabo, WC en douche. Van hieruit kunnen we ook naar de zolder die zeer veel opbergruimte biedt.

Door de vorm en ligging van de woning geniet u de hele dag door van een zeer fijne lichtinval waardoor je hier na een drukke werkdag helemaal tot rust kan komen!

Aan alle ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een handelspand/opbrengsteigendom op een toplocatie in centrum Gent, zoek niet verder, dit is hét pand dat u al lang naar opzoek was!

Contacteer ons voor een bezoek op 09225 50 50 of via info@i-moov.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

239 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€510

Pand Referentie

NY97XKBJDVQA

Vraagprijzen

02 Dec 2022€525.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu