Oude Ieperstraat 65, 8560 Gullegem

Handelspand Te Koop in Gullegem

€2.405.700

Het complex bestaat enerzijds uit een rechthoekig hoofdgebouw van ± 36,80 m breed op ± 45,40 m diep. Links achteraan op het terrein bevinden zich nog 2
bijgebouwen, zijnde een werkplaats in 2 bouwlagen en een feest- en ontspanningszaal, bestaande uit een gelijkvloers, eertijds zwembad.

Het hoofdgebouw bestaat uit een kelderverdieping (technische ruimte) vooraan, een gelijkvloers + 2 verdiepingen. De 2 verdiepingen bevinden zich rondom de
centrale open overdekte hal met achteraan op de 1e en 2e verdieping een ruime sporthal. Het buitenschrijnwerk op het gelijkvloers betreft schrijnwerk in hout, voorzien van enkele beglazing. Op de 1 e en 2e verdieping is het buitenschrijnwerk vernieuwd in PVC, voorzien van dubbele beglazing. In de grote middenhal is het zadeldak
nog niet vernieuwd. Er zijn houten gelamelleerde spanten, aan de onderzijde zijn als isolatie PVC golfplaten aangebracht, erboven zijn denaclithplaten en roofing. Oudere granitotegelvloeren. De muren en de zoldering zijn in een deel van de lokalen bepleisterd en opgeschilderd, in de andere delen zijn nog oudere geluidsisolatietegels. Op het gelijkvloers is centraal een grote refter en op de linkerzijde is het sanitair.
Er is een sporthal die doorloopt van de 1e naar de 2e verdieping, waar in de achtergevel nog geen ramen zitten.
De bijgebouwen zijn constructies in baksteenmetselwerk, bedekt met een plat dak.
Achteraan, wat eertijds een zwembad was, is nu een ontmoetingsruimte dieenkel uit een gelijkvloers bestaat. Rechthoekig gebouw van± 37,50 m op ± 11 m.
Het betreft één grote open ruimte met buitenschrijnwerk in aluminium, voorzien van enkele beglazing.
De werkplaatsen, zijnde een rechthoekig gebouw van ± 17 m op ± 33,70 m, bestaan uit 2 verdiepingen.
Op het gelijkvloers zijn 2 grote ruimten, waarvan het achterste deel in onbruik is.
Bevloering : granitotegels. De muren zijn bepleisterd en opgeschilderd. De zoldering is met een ouder soort isolatiepanelen.
Op de rechterzijde vooraan zijn 2 kleinere ruimten waar de richting bouw zit. Links
zit het 1e en 2e jaar metaal. Achteraan, in de grootste ruimte, zat het 3e en 4e jaar metaal, maar dit is op heden in onbruik.
De verwarming gebeurt met warme luchtblazers die aangesloten zijn op de centrale verwarming.

De instelprijs voor dit pand bedraagt 2.405.700 euro, de biedingsfase loopt tot 19/09/2022. Dit is een verkoopdossier dat aangeboden wordt in het kader van een online biedingsprocedure via het online biedingssysteem van Covast.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

BCP0AG40RYJM

Vraagprijzen

09 Aug 2022€2.405.700



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Niet ingegeven

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu