Museumstraat 2, 9220 Hamme

Handelspand Te Koop in Hamme

€549.000

EMBLEMATISCHE HORECAZAAK OP TOPLOCATIE IN HAMME

Rio en Janeiro zijn zaken die voor Hammenaars als muziek in de oren klinken. Jarenlang werd hier succesvol horeca gehouden. Rio is bovendien een voormalige bioscoop, de allure van deze zalen en grote ruimtes zijn integraal in stand gehouden. De sfeer van deze voormalige bioscoop is nog steeds sterk aanwezig.

Dit pand biedt met zijn grote ruimtes en 2 aparte busnummers talloze mogelijkheden voor iemand die wil ondernemen. Janeiro is momenteel nog steeds een verhuurd pand, Rio is onmiddellijk te betrekken.
Janeiro is al jaren een succesvol café en heeft bovendien een zeer gezellig en zuidwest georÏenteerd buitenterras. Het is de uitvalsbuurt voor de Hamse Jeugd.

Rio heeft de grootste ruimtes, de allure van een authentiek gebouw en hier zijn de mogelijkheden ook alweer zeer groot. Momenteel is hier geen huurcontract lopende en staat dit pand vrij ter beschikking. Beide zaken zijn vrij van brouwer.

Beide handelszaken zijn in pakket te koop en zijn niet afzonderlijk beschikbaar.

Ben jij of ken jij iemand die de schouders wil zetten onder dit prachtig horecaproject, aarzel dan niet langer en vraag jouw bezoek aan via taghnee@twinsexclusive.be of 052 52 00 00.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

65V4328UU132

882 m2

560 m2

Vraagprijzen

12 Apr 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu