Guffenslaan 51, 3500 Hasselt

Handelspand Te Koop in Hasselt

€299.000

KANTOORRUIMTE VAN 125M² MET 3 STAANPLAATSEN EN BERGING VAN 25M² OP TOPLOCATIE!

Op de Guffenslaan vinden we deze klassevolle residentie “Ambassador“ terug. Het centrum van Hasselt, het Kolonel Dusartplein, Quartier Bleu, het openbaar vervoer,… is op wandelafstand bereikbaar. Kortom, men kan spreken van een TOPLOCATIE. Bovendien wordt de locatie van uw kantoorruimte uw grootste troef voor de toekomst en biedt het een zekere meerwaarde voor uw investering. Klaar om te verhuizen naar uw nieuwe bureau in Hasselt in 2021? Contacteer ons dan nu!

Dit gelijkvloers handelspand leent zich perfect voor de uitoefening van een vrij beroep, kantoorfunctie of winkel. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Het gebouw is oorspronkelijk opgetrokken in 1980. Het pand is voorzien van alle moderne comfort zoals vloerverwarming en houten ramen met dubbele beglazing. De gemeenschappelijke, imposante inkomhal met marmeren afwerking brengt ons naar de overige verdiepen van het gebouw. De lift nemen is ook een optie.

Het kantoorgedeelte is ingedeeld in 1 grote kantoorruimte met een aparte onthaal en achteraan 3 aparte burelen met veel...

(*) Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting... Ontdek meer op www.immotopinvest.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Kadastraal Inkomen

€3.015

Pand Referentie

EUG23--IS2LY

1788 m2

151.52 m2

Vraagprijzen

13 Jan 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu