Ridderstraat 13, 3500 Hasselt

Handelspand in Hasselt

€799.000

Welkom in de Ridderstraat 13 te Hasselt! Graag neem ik jullie mee een gezellige zijstraat van de Koning Albertstraat, één van de voornaamste handelsstraten van Hasselt, genaamd de Ridderstraat! Op deze unieke locatie vinden we dit exclusieve eigendom terug, bestaande uit een duplex-appartement en 2 prachtige handelspanden. Het pand beschikt over een bruikbare oppervlakte van maar liefst 407 m2.

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3077880/handelspand-te-koop-in-ridderstraat-3500-hasselt.+++

Het gebouw werd recent nog onderworpen aan grondige renovatiewerken. Bovendien beschikt het pand over zeer goede isolatiewaarden. Tijdens deze sinecure renovatie werden authentieke elementen (vb. houten balken leefruimte) volledig behouden.

De indeling van dit pand is als volgt:

Handelspand 1:

Dit prachtig handelspand is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en wordt gekenmerkt door veel (natuurlijke) lichtinval. Via een aparte ingang (automatische deur) kan er gezorgd worden voor een perfecte scheiding tussen werk/privé.

Interessant aan dit handelspand is ongetwijfeld een combinatie van visibiliteit, herkenbaarheid en authenticiteit. Een grote klok (boven de toegangspoort van het gebouw), reusachtige raampartijen aan de voorzijde van het pand, een royale inkomhal met indrukwekkende muurschilderingen... zorgen ervoor dat de toon voor dit eerste pand onmiddellijk gezet wordt.

Het handelspand (met de handelsruimte op het gelijkvloers) beschikt bijkomend (indien gewenst) over de mogelijkheid om het bureel (3e verdieping), de berging, vestiaire en WC (2e verdieping) exclusief te gebruiken. Deze ruimtes zijn toegankelijk via lift, of trap.

Deze ruimtes op de 2e en 3e verdieping zouden ook als woonoppervlakte (door het duplex-appartement) benut kunnen worden, wat de woonkwaliteit binnenin het appartement volledig ten goede kan komen.

Duplex-appartement:

Via de trap (gemeenschappelijke hal) of de lift begeven we ons naar de eerste verdieping. We betreden het pand via de inkomhal en begeven ons rechtstreeks naar de living. In deze (leef)ruimte valt het direct op dat de combinatie van authentieke materialen (originele houten balken,...) en indrukwekkende glaspartijen (veel natuurlijke lichtinval) zorgt voor een werkelijk wauw-effect. Op de eerste verdieping vinden we tenslotte nog een ingerichte keuken (keramische kookplaat, dampkap, koelkast, oven...) met uitzicht op de binnenkoer.

Via de trap begeven we ons naar de tweede verdieping. Hier vinden we onder andere een overloop, 2 ruime slaapkamers, een prachtige badkamer met aansluitend berging (wasmachine/droogkast). Via de 2e slaapkamer is het mogelijk om bijkomend nog een ruime dressing te voorzien. Bovendien is het appartement uitgerust met airco.

Handelspand 2:

Dit pand beschikt over de mogelijkheid om zowel op het gelijkvloers (handelspand met aansluitend keuken en berging), alsook op de eerste verdieping (handelspand met aansluitend WC) handelsactiviteiten uit te baten. Ook biedt deze ruimte toegang tot een ruime kelder. Dit karaktervol handelspand wordt gekenmerkt door een zeer opvallende toegangspoort, reusachtige raampartijen, een overvloed aan natuurlijke lichtinval... Dit maakt het pand dan ook uitermate geschikt als exclusief atelier, bureau, kantoor...

Deze 3 unieke en exclusieve panden vormen samen een prachtig geheel in de Ridderstraat 13/1, 2 en 3. Zonder twijfel kunnen we dit buitengewoon pand onderbrengen onder één van de 'Pareltjes binnen het centrum van Hasselt'.

Heeft dit pand u te weten charmeren en wenst u graag wat meer informatie?
Laat deze kans dan niet aan u voorbijgaan en neem contact op met ons kantoor!

Bereikbaar op het nummer: 011 36 34 32.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

Pand Referentie

5VJ9E9LQ223N

Vraagprijzen

24 Sep 2022€799.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu