Lierseweg 139, 2200 Herentals

Handelspand Te Koop in Herentals

€379.000

Karaktervolle handelswoning in het centrum van Herentals met tal van mogelijkheden.

Deze eigendom biedt zeer veel mogelijkheden en bestaat uit een handelsruimte met 3 staanplaatsen met vooraan een duplex woning en achteraan een conciergewoning met groot terras/tuin.

Ligging: Centraal gelegen in Herentals met vlotte verbinding richting E313 en omliggende gemeentes. Commercieel interessant gelegen pand op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer...

Indeling: 
Handelsruimte: 145 m² (met 2 toiletten) Conciergewoning: bestaat uit inkomhal met vestiaire, leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo, 2 slaapkamers en groot terras (45m²) met tuin. Deze ruimte kan ook als extra stockageruimte gebuikt worden.Duplex woning: heeft een aparte authentieke inkomhal, ruime leefruimte van 46m² (planché vloerbekleding), keuken met terras (8m²), 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, lavabo en apart toilet.  Kortom indien u een opbrengsteigendom of een eigen handelsruimte (broodjeszaak, frituur, kapper, schoonheidssalon,...)  zoekt met tal van mogelijkheden bent u hier aan het juiste adres.

Extra's:

- Wg, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv
- Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

786 kWh/m2

Pand Referentie

YPPG8SJMZ2AA

480 m2

385 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 May 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu