Steenweg 9, 3540 Herk-de-stad

Handelspand Te Koop in Herk-de-stad

€745.000

Recent handelsgelijkvloers met bovenliggend appartement op een perceel van 15are 18ca en een goede locatie in Berbroek (Herk-de-Stad).
Dit handelspand werd gebouwd in 2020 en is als volgt ingedeeld: Kelder: volledig onderkelderd, verdeeld als volgt: zeer grote kelder voor het handelspand, privatieve kelder voor het appartement en een gemeenschappelijke tellerruimte. Gelijkvloers: handelsgelijkvloers van 143m² met aparte inkom, praktijk/toonzaal, toilet, berging, keuken met eetplaats, bureau en archief. Vooraan het gebouw zijn bezoekersparkings voorzien. Gelijkvloers bevindt zich eveneens de aparte inkomhal van het appartement. Verdiep: appartement van 114m² met volgende indeling: hal met vestiaire, goed uitgeruste leefkeuken met eiland, woonkamer en gezellig terras met ideale westelijke oriëntatie. Nachthal, apart toilet, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad-douche en dubbel lavabomeubel. Bij het appartement hoort aan de achterzijde nog een groot terras. Garage: bij het pand horen twee grote garages met achterliggende berging van 47,85m² met automatische poort, elektriciteit en verlichting. Er is eveneens een mooie, omheinde tuin voorzien met zicht op de achterliggende weilanden.
Troeven: - recent gebouw, voldoet aan de BEN-norm (E-peil 14 en 19), waardoor je als koper 5 jaar lang geen KI zal betalen. - mooie buitenruimte, volledig aangelegd. - handelspand is verhuurd aan 1.900 euro/maand excl. btw, appartement is vrij. Ideaal voor eigen bewoning of als investering.
Het pand kent een centrale ligging op de verbindingsweg tussen Herk-de-Stad en Hasselt met een goede bereikbaarheid en visibiliteit. Winkels, openbaar vervoer, scholen, ... liggen vlakbij.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

39 kWh/m2

Pand Referentie

PTW0D7OWLFPX

1518 m2

257 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€745.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu