Kleuterweg 4, 3550 Heusden

Handelspand Te Koop in Heusden

€299.950

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!!

In Heusden-Zolder bieden wij u deze opbrengsteigendom aan bestaande uit 2 gerenoveerde appartementen. Het gebouw wordt stabiel verhuurd.

De woning is een halfopen bebouwing en werd in 2007 gerenoveerd. Via de gemeenschappelijke hal komen wij het gelijkvloers appartement binnen. Komen we in leefruimte valt onmiddellijk de ruime oppervlakte op. Ook de lichtinval valt op. Dit door de grote raampartijen. Aansluitend aan de leefruimte vinden we de mooie keuken en berging. Gaan we verder vinden we de 2 slaapkamers en de badkamer terug. Deze werd uitgerust met ligbad, lavabo en toilet. Vanuit het appartement is er toegang tot de kelder. Aan opbergruimte geen gebrek! Het gelijkvloers appartement heeft ook een gezellig terras.
Nemen we in de gemeenschappelijke hal de trap komen we in 2de appartement op het 1ste verdiep. Deze heeft 2 slaapkamers, een woonkamer en keuken. De badkamer is voorzien van douche en lavabo, daarnaast is er nog een toilet.
Elk appartement heeft zijn eigen staanplaats aan de achterzijde van het gebouw.
Actuele huuropbrengsten: 1.550 euro in totaal. Dit geeft, berekent op 10 maanden, een rendement van 4,6%!
Wil u dat uw spaarcenten een stabiel rendement opbrengen? Of zoekt u vastgoed waar een deel van de lening wordt gedragen door een huurder? Bel dan gauw op het nummer 011/220.750.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

FQV-O86-3IM4

0 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

20 Dec 2022€299.950

Menu