Kapelsestraat 18, 2950 Kapellen

Handelspand Te Koop in Kapellen

€890.000

Prachtige woning en mooi handelsfonds op toplocatie te Kapellen, perfect opgesplitst in een privé woning en een groot praktisch handelsfonds.
De privéwoning bezit een aparte ingang, hal, met vestiaire en gastentoilet. Aparte eetkamer en keuken, vergund terras van ±20m² en woonkamer. Boven de hal bevindt zich een aparte zwevende bureau of… van ±18m².
Op de tweede verdieping slaapkamer1 met een privé terras en slaapkamer 2 en 3 met mezzanine, apart toilet, badkamer met wastafel, ligbad en douche.
De privéwoning heeft verwarming op gas en voorzien van vloerverwarming, radiatoren en houtkachel. Alle ramen zijn van geanodiseerd aluminium met dubbele beglazing.
Op het gelijkvloers bevindt zich de handelszaak met ruime winkel van 13m diep. Achter deze winkel een ruimte met lichtkoepel van 30 meter, een personeelsblok met keuken, apart toilet, aparte douche en vestiaire. Gans gelijkvloers is ± 6m breed en is voorzien van vloerverwarming op stookolie.
Na dit gebouw een koer met achteringang naar servitudenweg. Aansluitend nog een dubbele garage van ±50m².
De ligging kan haast niet beter, gelegen in het centrum Kapellen, direct tegenover het gemeentepark, vlakbij bushaltes, wandelafstand van het station en kortbij verschillende scholen. Zowel commercieel als privé een uitmuntende locatie.
Sterke punten
Getekend door gerenommeerde architect, Jo Crepain
Volwaardige woning
Groot commercieel pand
Ingangen vooraan en achteraan
Bruikbaar voor vele doeleinden, winkel, burelen, praktijk,..

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

FFC39ERPHLT1

0 m2

500 m2

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€890.000

Menu