2460 Kasterlee

Handelspand Te Koop in Kasterlee

€437.000

Een woning met meerdere toepassingen: zoekt u een gezinswoning met 3 slaapkamers met mogelijkheid tot uitbreiding? Of hebt u een zelfstandig beroep waarvoor u nood hebt aan een grote werkruimte? Of hebt u een hobby waarvoor een grote werkruimte zeker nuttig zou kunnen zijn?
Op al deze vragen biedt deze woning een positief antwoord. Kom gerust de vele mogelijkheden samen met ons ontdekken.

Deze woning is vrijstaand en gelegen op een perceel van 10a66ca.
Het gelijkvloers biedt een inkomhal met toilet en vestiaire voorzien van ingemaakte kasten. De leefruimte is uitgerust met parket vloerbekleding, een gezellige gashaard, een zeer grote ingemaakte kast met geïntegreerde bureau. De leefruimte biedt een mooi uitzicht op de tuin. De keuken is uitgerust met alle toestellen en comfort en grenst aan een praktische berging.
Het gelijkvloers is voorzien van een grote polyvalente ruimte. Ideaal voor bijberoep, creatieve of sportieve hobby, als werkatelier ... of biedt de mogelijkheid tot extra slaapkamers.

Het 1ste verdiep geeft uit op 3 mooie slaapkamers. Via de nachthal met ingemaakte kasten wordt toegang verkregen tot de badkamer met douche en lavabomeubel.

De woning is volledig onderkelderd. Toegankelijk via inrit achteraan of via binnentrap. Dit zorgt voor een groot potentieel aan stockage ruimte. De keldergarage is uitgerust via automatische poort.

Zeer gunstige EPC score: Dak en spouwmuur isolatie zijn voorzien. Gasverwarming. Nieuwe warmtepompboiler. Ramen dubbel glas.

Een bezoek ter plaatste wordt u met veel plezier aangeboden. Contacteer ons voor meer inlichtingen: Dupont Vastgoed 015 15 15 15

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

339 kWh/m2

Pand Referentie

MJ8F7W1-4A25

1066 m2

250 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€437.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu