Koningsstraat 2, 3970 Leopoldsburg

Handelspand Te Koop in Leopoldsburg

€439.000

Gunstig gelegen winkelpand met ruim appartement op toplocatie te Leopoldsburg
Dit unieke hoekpand is gelegen in de winkelstraat van Leopoldsburg, naast gevestigde handelszaken en is onmiddellijk beschikbaar. Het geheel bestaat uit een gelijkvloers handelspand, 2 inpandige garages en een prachtig ruim appartement met 4 slaapkamers. Het geheel is volledig gerenoveerd in 2001. Het pand heeft een commercieel gelijkvloers van 60m². De open, lichte ruimte is zeer geschikt voor diverse handels- en winkeldoeleinden.

Gelijkvloers:
Het ruime winkelpand heeft een grote etalage die zorgt voor een goede zichtbaarheid voor uw zaak! De ruimte is naar wens in te richten, momenteel is deze ingericht als kledingwinkel, afgewerkt met hoogwaardige materialen, inbouwkasten en parketvloer. verder vinden we op het gelijkvloers een ruime berging en wasplaats, 2 inpandige garages en 2 toegangsmogelijkheden tot het bovenliggend appartement. Het volledige pand is onderkelderd.

Verdieping:
Op de eerste verdieping ligt het aangename appartement. Dit heeft een totale oppervlakte van ca. 155m². Het appartement is ook te bereiken via een aparte ingang die gelegen is in de Couwenberghstraat. De ruime woonkamer en open keuken staan in connectie met het terras dankzij de grote raampartijen. Hierdoor is er een aangename lichtinval. Het terras is op elk moment van de dag zonovergoten en is voorzien van een buitenberging. De keuken is volledig ingebouwd en voorzien van recente toestellen. De leefruimtes zijn mooi afgewerkt met parket en natuursteentegels. De woonkamer heeft een gezellige openhaard. Verder zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer heeft 2 wastafels, een bad en douche.

Bijzonderheden:
- volledig gerenoveerd in 2001
- 44 zonnepanelen met groenestroomcertificaten
- alarm aanwezig
- 2 inkommogelijkheden
- TOP-locatie centrum Leopoldsburg
- 2 inpandige garages
- parkeergelegenheid n de straat

EPC 253 kWh/m² Documenten Informatieplicht Bosbeheer Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

253 kWh/m2

Pand Referentie

BML1VD2Z2EC1

191 m2

155 m2

Vraagprijzen

10 Jun 2022€439.000

08 Jun 2022€269.000

12 Jan 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu