Wechelsebaan 141, 2275 Lille

Handelspand Te Koop in Lille

€489.000

WINKELRUIMTE MET MAGAZIJN OP TOPLIGGING MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN.

Ligging: Commercieel zeer goed gelegen nabij oprit E34. Zeer veel passage met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Scholen, openbaar vervoer, winkels, industrie... op wandelafstand.Omschrijving: Het gebouw bestaande uit een commerciële ruimte, bureauruimte, magazijn en woongedeelte maar werd voordien als horecapand gebruikt. Het gelijkvloerse bestaande uit een winkelruimte (169m²) met hiernaast een bureauruimte en inkomhal met toilet van een eventueel te voorzien woongedeelte, ook kan men op het gelijkvloers een recent (2006) magazijn (82m²) terugvinden voorzien van sectionaalpoort. Dit magazijn is volledig onderkelderd (82m²). Het te voorzien woongedeelte (momenteel 56m²) met aparte ingang is via een vaste trap bereikbaar en mag uitgereid worden boven de magazijnruimte. 


Kortom een pand met mogelijkheden voor zowel handel als horeca doeleinden op een commerciële TOP-locatie!CV op gas (HR+ ketel 2013)

EPC Handel: 569kWh/m²/j
EPC Horeca: 808kWh/m²/jVg, Wglk, Gmo, GvKr, GvvDit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

569 kWh/m2

Pand Referentie

7F-ZDEF8RT6P

630 m2

8682 m2

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Aug 2022€489.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu