8380 Lissewege

Handelspand Te Koop in Lissewege

Horecazaak op TOPligging in het 'WITTE DORP'UITMUNTEND DRAAIENDE, recent gerenoveerde horecazaak. Restaurant 'De Pepermolen' is PERFECT instapklaar, heeft een jarenlang trouw cliënteel en ligt op op één van de mooiste locaties te Lissewege! DISCREET DOSSIER: Contacteer ons op 050/70.01.02 voor verdere correcte (prijs)info!

INDELING:
Gelijkvloers:
Inkom - Volledig stijlvol ingericht restaurant met bijhorende feestzaal - bar - volledig ingerichte professionele keuken (o.a. met combi-steamer, koelcel, gekoelde werktafels en allerhande keukenapparatuur) met veel werkruimte - afzonderlijke professionele afwasruimte - WIJNKELDER - bureelruimte - afzonderlijke gastentoiletten - RUIM ZUID-GERICHT TERRAS met UNIEK ZICHT op de KERKTOREN VAN LISSEWEGE en het IDYLLISCH LISSEWEEGS VAARTJE!

Eerste verdieping:
Nachthal - ruime leefruimte met AUTHENTIEKE ELEMENTEN en OPEN ZICHT op het LISSEWEEGS VAARTJE - badkamer (o.a. met lavabomeubel en douche) - 4 ruime slaapkamers met douche en bijhorende mogelijkheid tot extra badkamer(s).

Opmerkingen:
- OVERNAME MEUBILAIR, TOESTELLEN, KLEIN MATERIAAL, NAAM... MOGELIJK!
- VEEL VAST CLIËNTEEL!
- Volledig vernieuwde keuken (°2014).
- NIEUW, GEÏSOLEERD PLAT DAK (°2014)
- Circa 70 zitplaatsen.
- Vrij van brouwer.
- Parkeergelegenheid op wandelafstand.
- Inbraakalarm aanwezig.

U wenst uw eigen instapklare, bloeiende horecazaak te openen in het HISTORISCHE CENTRUM van LISSEWEGE? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse: 050/70.01.02 - info@centro.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

7YUHGB6M3PO7

494 m2

Menu