Daalbroekstraat 76, 3630 Maasmechelen

Handelspand Te Koop in Maasmechelen

€1.095.000

Handelspand gelegen te Opgrimbie bij Maasmechelen, Daalbroekstraat 76.

Gelegen in een residentiële en bosrijke woonwijk, nabij de N78 verbindingsweg Lanaken-Maasmechelen. Het centrum van Maasmechelen bevindt zich op 2km. De E314 is vlot bereikbaar op 3km.

Dit handelspand ingericht als ruime feestzaal met taverne is gelegen op een perceel van 37A05CA en biedt een oppervlakte van 1079 m².
Het pand werd gebouwd in 1990 en verbouwd en uitgebreid in 2008.

Uitzonderlijke feestlocatie voor evenementen en feesten met 6 feestruimtes van 15 tot 280 personen en terrasmogelijkheid van 150 personen. Ideaal voor recepties, communiefeesten, verjaardagsfeesten, bruiloften, barbecues, bedrijfsfeesten, seminaries, vergaderingen, tuinrecepties,..
Met een totale feestoppervlakte van 400m² en private parkeergelegenheid van 60 wagens en een totale grondoppervlakte van 37A05CA is dit een uitgelezen kans en opportuniteit voor investeerders en een jong dynamisch gastronomisch koppel met veel creativiteit!
Tevens mogelijkheid tot dagdagelijkse horeca-activiteiten met gescheiden restaurant, brasserie- en/of taverneuitbating met een loungebar en/of veranda, terrasfaciliteit van 300m².

Deze uitzonderlijke commerciële gebouwen worden in huurkoop aangeboden alsook éénmalige onmiddellijke verkoop. De vraagprijs bedraagt 1 095 000 EUR, exclusief horeca-inboedel.
Het pand leent zich uiteraard tevens voor diverse andere toepassingen zoals polykliniek, groepspraktijk voor huisartsen of kinesisten, advocatenkantoor,  begrafisonderneming, burelen, welness, school, ...

Tegen deze  waarde staat tevens een mogelijkheid tot verkaveling voor 10 half open bouwkavels na afbraak en na het bekomen van de nodige vergunning.

Huidige indeling is als volgt:

Het gelijkvloerse gedeelte (623m²) omvat een taverne/café met vergaderzaal en een grote feestzaal. Beide delen staan in verbinding met een centraal gelegen achterliggende keuken en voorraadruimte. De beide zalen: feestzaal en taverne zijn volledig gescheiden en hebben een aparte ingang.
Taverne: zijdelingse toegang via de hal/sas. Met rustieke afwerking.  Aansluitend zijn er 2 vergaderzalen: één met achterliggende zaal die rechtstreeks in verbinding staat met  de keuken en anderzijds een wintertuin die toegang geeft tot het buitenterras.
Feestzaal gelijkvloers: gelegen vooraan in het gebouw met zowel links als rechts een ingang. Met ruim sanitair met zowel heren- als damestoiletten. De feestzaal heeft een capaciteit van 200 zitplaatsen.
Keuken: Industriële keuken. Met afwasgedeelte en een goederenlift vertrekkende vanuit de kelder tot de eerste verdieping.
Bureel en berging: Bereikbaar via de zijingang.

De verdieping (346m²) omvat een grote feestzaal met een capaciteit van 300 zitplaatsen. Bereikbaar via de linker zijingang. Met houten gelakte toog. De zaal beschikt over een eigen sanitair voor zowel heren als dames. Achter de toog is er een multifunctionele ruimte.

De kelder (110m²): stockageruimte afgewerkt in ruwe betonvloer.

Enkele van de vele pluspunten van deze handelsruimte/feestzaal zijn:
- Ruim handelspand met 2 ruime feestzalen en een taverne.
- 2 ruime feestzalen met totale capaciteit van ongeveer 500 zitplaatsen met eigen sanitair voor dames en heren.
- Gunstige ligging in een bosrijke en residentiële locatie, nabij de N78.
- Zeer mooi perceel aan een volledig uitgeruste weg met een perceelbreedte van meer dan 100m.
- Met een ruime volledig omheinde parking voor circa 40 wagens.
- Mogelijkheid tot overname handelsfonds.
- Mogelijkheid huurkoop.
- Mogelijkheid verkaveling tot 10 HOB na bekomen vergunning.


Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0473 79 29 30 of mail naar luc@vestio.com



 
 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

RYKGW34TP8H-

3705 m2

Vraagprijzen

04 Dec 2022€1.095.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu