Duivenstraat , 2800 Mechelen

Handelspand Te Koop in Mechelen

€3.200.000

Dit schitterend hotelcomplex met een nuttige oppervlakte van 1.002 m² en met een perceeloppervlakte van maar liefst 58.836 m² is gelegen in Mechelen. Er is een restaurant, twee feestzalen, een keuken en 20-tal slaapkamers met telkens een badkamer aanwezig. U kijkt uit over het water. De prachtige stijlvolle kamers (20) met airco bieden tevens een ongelooflijke uitvalsbasis ook voor zakelijke klanten waarmee Mechelen aan je voeten ligt. Dit complex is voorzien van een receptie, veranda, een restaurant, twee feestzalen/vergaderzalen, een keuken, sanitaire voorzieningen, technische ruimtes.
Op de verdieping zijn er een 20-tal slaapkamers met telkens een badkamer aanwezig waarvan 16 gewone slaapkamers en 4 suitekamers. Deze laatste zijn ruimer en op een hoek gelegen. Verder nog een ontbijtruimte, linnenkamer, keuken, technische ruimte, een kelder en een ruime parking

Rondom het complex is een parking, visvijver met steigers en wandelpad, terrassen en gras.

Uitstekend gelegen op 2,5km van Mechelen met diverse bezienswaardigheden in de buurt, zoals Grote Markt (2,1 km) en Ijzerenleen (2,3 km), zoals St. Rumbold's Cathedral, Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk en Paleis van Margareta van Oostenrijk. Op 1km van oprit E19 Brussel-Antwerpen. EXTRA TROEVEN: Zeer rustgevend uitzicht over water Centraal gelegen te Mechelen Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing 20 kamers waarvan 16 gewone (23m²) + 4 suitekamers (45m²) Elk kamer is voorzien van kaartslot en zeer modern ingericht 3 doorlopende kelders Zeer ruime en moderne receptie Restaurantruimte met zicht op het water Parkeergelegenheid – elektrische laadpaal aanwezig Vlakbij bezienswaardigheden en restaurants Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Kijk snel op www.sorenco.be.

Interesse in een SCHATTING van uw eigendom? Bel 03/ 281 08 08 of stuur een e-mail naar charlotte@sorenco.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

OWFFT9N56K65

58.836 m2

1.820 m2

Vraagprijzen

03 Dec 2022€3.200.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu