Brusselsesteenweg 360, 9090 Melle

Handelspand Te Koop in Melle

€990.000

De villa, die in zeer goede structurele staat verkeert, bevindt zich in Melle op slechts 10min rijden van de Gentse binnenstad. Vlotte verbinding met de R4/E40. Scholen en verbinding met het openbaar vervoer zijn op wandelafstand.

De ideale gezinswoning door zijn volume, praktische indeling, ligging en grote tuin maar ook zeer geschikt als kantoor/praktijk. Gezien het grote volume is de combinatie wonen/werken perfect mogelijk. Tot 12 parkeerplaatsen in de aangelegde voortuin.

De afgelopen jaren werd de woning gebruikt als kantoor en gezinswoning en is steeds met de zorg onderhouden.

Via de tot de verbeelding sprekende inkomhal betreden we het gelijkvloers. De leefruimte en de eetplaats vormen samen één groot lichtrijk volume, voorzien van vele raampartijen die uitkijken naar de feeërieke tuin met aangelegd terras, vijver en achtergelegen weiland. De tuin is voldoende groot en volledig omheind voor het houden van verschillende dieren. Ook zeer geschikt voor liefhebbers van tuinieren en het kweken van eigen groenten.
De beneden verdieping beschikt nog over 2de leefruimte of vergaderzaal met open haard, een dubbele garage, 2 piscines en 1 toilet en een keuken met berging en wasplaats.

Een massief eiken trap brengt ons naar de eerste verdieping waar we boven komen in groot en veelzijdig in te delen verdiep waar extra bureaus, vergaderzalen, slaapkamers en of dressings kunnen worden ingericht. Ook treft u hier een sanitaire ruimte en 2 toiletten. Via een vaste trap gaan we naar de bovenste verdieping en vinden we een enorm volume waar extra woonvertrekken of bureaus kunnen worden ingericht onder het prachtig oud dakgebinte.

Samengevat, een solide gebouwde villa met karaktervolle accenten en bijkomend potentieel die aanspreekt door zijn goede staat, ruimte en ligging nabij Gent.

Beschikbaar uiterlijk augustus 2023.

Contacteer Top Vastgoed voor meer info en een bezoek op 0475 700 700.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

554 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.627

Pand Referentie

RZ945-2ACTZD

5695 m2

566 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Sep 2022€990.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied Deels in zone voor Wonen Deels in zone voor Park

Overstromingsgebied

Nee

Menu