Leest 22a, 2330 Merksplas

Handelspand Te Koop in Merksplas

€590.000

Gunstig gelegen handelspand met woonst en garage
Het handelspand is ingericht en gekend als een bakkerij. De woonst is te betreden via een zij-ingang en is gelegen op de eerste verdieping.
Indeling:Gelijkvloerse verdieping: handels- en werkruimte, badkamer, keuken, garageEerste verdieping: inkomhal, living, nacht-hal, apart gastentoilet, technische ruimte, twee slaapkamers waarvan één met aparte berging
Omschrijving:We betreden het handelspand langs de zij-ingang van het gebouw waarbij we toegang hebben via een inkomhal. Deze inkomhal geeft enerzijds richting tot de woonst via een trap en anderzijds direct toegang tot de keuken die uitgerust is met een keramisch kook-vuur. Naast de keuken bevindt zich de badkamer die ingericht is met douche en toilet.De keuken staat tussen het voorste deel van de bakkerij (winkelruimte) en het achterste gedeelte (werkruimte) waarbij er verder nog een garagebox te bereiken is. In de werkruimte zijn koelcellen geïntegreerd.
Op de eerste verdieping bevindt zich dan de woonst waarbij we onmiddellijk toegang hebben tot de zeer ruime leefruimte met aansluitend terras. Vanuit de leefruimte gaan we naar de nacht-hal waar zich tot slot een aparte berging, apart gastentoilet, technische ruimte met CV-ketel en twee slaapkamers bevinden.
Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)
‘Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.’

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

8-1BTXU-LD-C

431 m2

185 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Jun 2022€590.000

11 Feb 2022€649.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu