Rue de Menin 109, 7700 Moeskroen

Handelspand Te Koop in Moeskroen

€190.000

Altijd al gedroomd van het openen van een handelszaak in hartje Moeskroen? Dan wordt dit vast liefde op het eerste gezicht. Maak kennis met dit veelbelovend pand dat makkelijk verschillende bestemmingen kan aannemen.
Op wandelafstand kunnen we reeds terecht bij verschillende lokale handelaren zoals onder andere Colruyt, Dreamland en nog veel meer.Over het wegplaatsen van de auto hoeven we ons alleszins geen zorgen te maken aangezien er zich een gratis ruime parking bevindt recht tegenover de woning.
Bij het binnenwandelen laat de woning meteen al een indruk na dankzij haar grote ruimtes met veel potentieel. Via de twee verschillende ingangen komen we enerzijds in de inkomhal terecht en anderzijds in de handelsruimte. Daar aansluitend is er de keuken die voldoende opbergruimte biedt en de leefruimte. Deze ruimtes genieten ook van veel lichtinval dankzij de ingewerkte lichtkoepels.Verder is er op de benedenverdieping ook een toilet aanwezig (dit op elke verdieping, in totaal drie toiletten) en een douche.
Op de eerste verdieping is er een mooi geheel bestaande uit de living met een extra keuken. Daarnaast is er een compact badkamertje voorzien met lavabomeubel en toilet met nog eens de mogelijkheid om verschillende zaken op te bergen in de ingebouwde kastjes.
De laatste verdieping biedt nog een mooie ruimte met verscheidene mogelijkheden. Ten slotte beschikt de woning over een gezellige stadstuin.
Plan snel een afspraak door telefonisch contact op te nemen op 056243812

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

9-F6YCIBE7UD

165 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Oct 2022€190.000

Menu