Kleppestraat 58, 8890 Moorslede

Handelspand Te Koop in Moorslede

€468.000

Dadizele (Moorslede)

Riant handelspand met woonst op een perceel van 447m² met een gunstige ligging vlakbij het centrum van Dadizele en op een goeie invalsweg tussen Roeselare, Kortrijk & Ieper. Veel parkeergelegenheid achter gesloten poort (is woongebied), bereikbaar via de Millesteenstraat (achterkant) en zuidgericht aangelegde tuin.

Het handelspand bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en geniet van een aparte inkom & kitchenette. Met een bruikbare vloeroppervlakte van 126m² is dit toegankelijk voor tal van activiteiten (kantoor / praktijk / vrij beroep /…). Momenteel wordt de handelsruimte aangewend als schoonheidssalon.

Via de tweede inkomhal komt U in het woongedeelte die doorgang geeft naar de koele berging, wasruimte & tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een hall met gastentoilet en bergruimte, leefruimte met eet- en zithoek (cv-aardgas), ingerichte keuken met toegang naar het grote dakterras & bureelruimte & slaapkamer.

De tweede verdieping beschikt over 4 ruime slaapkamers en badkamer ( douche, bad en dubbele lavabo ). De geïsoleerde zolder is te bereiken via een uitschuifbare trap.

De totale bewoonbare oppervlakte van het woongedeelte is 458m². Het handelspand is verhuurd aan de uitbaatster van het salon. Het woongedeelte zal vrij zijn op 1 september 2022.
Er is mogelijkheid tot plaatsen van lift.

Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor.
Bezichtiging op afspraak.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

275 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.298

Pand Referentie

XOASFY3TWYZ1

447 m2

458 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Nov 2022€468.000

05 Jun 2022€545.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu