Borsbeeksebinnenweg 94, 2640 Mortsel

Handelspand Te Koop in Mortsel

€325.000

Commercieel gelijkvloers/kantoor/handelspand (140m²) met garage en gemeenschappelijke tuin biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandigen/vrije beroepen op centrale ligging te Mortsel!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel op een centrale ligging nabij winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, toonzaal, praktijkruimtes, keuken, kelder/technische ruimte, garage, tuin en oprit.
Omschrijving: U betreedt het pand via de inkomhal die toegang geeft tot een prachtig afgewerkte balie/etalage voor het ontvangen van de klanten en de wachtruimte en het uitstallen van producten om aan te bieden. Het atypische pand is opgedeeld in meerdere praktijkruimten momenteel ingericht als nagelstudio/zonnebank. Door de verschillende ruimtes op meerdere niveaus biedt het echter tal van mogelijkheden. Het pand is ook voorzien van een deels-geïnstalleerde keuken, een droge kelder met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Tot slot beschikt het appartement ook over een inpandige garage en een oprit voor twee wagens. De gemeenschappelijke tuin is verzorgd aangelegd en geniet een zonnige oriëntatie.
Kortom: Commercieel gelijkvloers/kantoor/praktijk biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Mortsel!
Bijzonderheden:
- toplocatie- garage- geïsoleerd dak- garage- biedt tal van mogelijkheden
Renovatieverplichting niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

933 kWh/m2

Pand Referentie

5T6-7A44TJ2P

140 m2

Vraagprijzen

21 Oct 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu