Weggevoerdenstraat 44, 9400 Ninove

Handelspand Te Koop in Ninove

NINOVE - Magazijn met woning type beletage.

Deze multifunctionele eigendom is centraal gelegen in het centrum van Ninove, vlakbij invalswegen en het commercieel gebeuren van de stad; het station bevindt zich op wandelafstand.
De eigendom omvat een magazijn van +/- 500 m² geschikt voor allerlei doeleinden en is vooraan toegankelijk via een grote inrijpoort (4m br).

De bijhorende woning, type belétage, omvat op het gelijkvloers een inkomhall, grote kelder en wasplaats die aansluit op de tuin met terras en achterliggende garage.
De bovenverdieping omvat een inkomhall met toilet, grote slaapkamer, ruime living, badkamer, geïnstalleerde keuken en veranda. Op de tweede verdieping treft men nog eens 2 slaapkamers en een berging.
Deze eigendom is ideaal voor een commerciële uitbating (sportcentrum, praktijkruimte, opslagplaats, winkelruimte) langs de toegangsweg van centrum Ninove, maar zeker ook voor de zelfstandige ondernemer die bergplaats en werkruimte nodig heeft. Ideale eigendom voor woon-werk gelegenheid.
De woning heeft nood aan renovatie.
Beide entiteiten zijn momenteel verhuurd met mooi rendement.
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

724 kWh/m2

Pand Referentie

8EP0HA-46HSJ

1000 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet meegedeeld

Menu