Van Iseghemlaan 65-B, 8400 Oostende

Handelspand Te Koop in Oostende

€35.000

Dit Italiaans restaurant ligt nabij het altijd gezellige Monacoplein te Oostende. De verbinding tussen het Kursaal aan het strand, de uitgaanswijk en alle winkelstraten van de kuststad. Het restaurant heeft door de centrale ligging een vast cliënteel uit de omgeving, plus de toeristen die naar de Noordzee met wandelpromenade voorbij komen, of net van het strand terug in het stadscentrum gaan shoppen. Een triple A locatie met een goede doorloop.

Een authentiek Italiaans restaurant met de lekkerste pizza's en pasta's. En daar is niets aan gelogen; of het nu gaat om een klassieke Margherita of een huisgemaakte Ossobuco, alles wordt bereid met verse ingrediënten. Vanwege de inrichting waan je jezelf even in Rome of Venetië. Het restaurant is sfeervol ingericht. Ook hier is altijd gekozen voor kwalitatieve inventaris. Zoals grote ruime stevige tafels, kwalitatieve stoelen, etc. In combinatie met het relatief jong pand, straalt het restaurant aantrekkingskracht uit.

Reeds 16 jaar succesvol uitgebaat. Met een nieuw handelshuurcontract welke startte in december 2018. Het restaurant biedt ruimte aan ca. 40 gasten en heeft nog een terras aan de voorzijde met nog eens 24 zitplaatsen. Geen leasingcontracten, vrij van brouwer. De mooie winstgevende cijfers tonen de correcte overnameprijs (wordt enkel vertrouwelijk meegedeeld na bezoek). Een opportuniteit voor een ondernemend duo dat de handen uit de mouwen wil steken.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

ALXGKRQZPIYC

82 m2

Vraagprijzen

08 Aug 2022€35.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Mixte zone (woon en ambacht)

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu