Troonstraat 99, 8400 Oostende

Handelspand Te Koop in Oostende

€240.000

Dit handelspand gelegen in het hartje van Mariakerke kent een uiterst commerciële locatie met veel visibilteit en passage. Door de vele nieuwe projecten in de omgeving wordt het mogelijk klantenbestand enkel maar groter. Het pand is gelegen op amper 50 meter wandelen van zeedijk en strand en is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.









Bekijk de videorondleiding via het instagramkanaal : sold_by_jo









Het handelspand werd tot voor kort gebruikt als apotheek maar kan veel verschillende nieuwe bestemmingen krijgen: kantoorruimte, vastgoedkantoor, winkel en andere handelsactiviteiten maar ook praktrijkruimtes zijn mogelijk. Denk maar aan kapsalon of schoonheidsinstituut, kinésistenpraktijk of broodjeszaak.









Met een etalage van maar liefst 15 m2 kunt u vlot reclame maken voor uw activiteiten. De toegang is via een geautomatiseerde schuifdeur die specifiek kan afgeregeld worden aan eigen noden. Via de schuifdeur betreedt u de ruime winkelruimte van maar liefst 55 m2. Aanpalend aan de winkelruimte is er een aparte bureauruimte waar u vlot uw administratie kunt afhandelen. Deze ruimte kan ook nog beschouwd worden als extra praktijruimte of wachtzaal.









Achterliggend is er nog een kleine studio aanwezig met toilet, douche en plaats om nog een extra bureau in te richten of een rustruimte voor uw personeel. Voor al uw activiteiten hebt u natuurlijk ook nog stockage nodig en deze kunt u terugvinden in de kelder onder de winkel. Deze is ruim en polyvalent.









Deze handelszaak is ook uiterst geschikt als investering en kan ook vlot worden verhuurd via handeldshuur.









Kriebelt het bij u al van het ondernemersschap ? Aarzel dan niet om zo snel mogelijk uw afspraak in te plannen. De ruimte is direct beschikbaar!

Menu