Brooseinde 61, 2360 Oud-turnhout

Handelspand Te Koop in Oud-turnhout

€795.000

Authentieke hoeve is eerder bekend als 'Restaurant Broosend Hof Oud-Turnhout’.
De centrale inkomhall geeft enerzijds toegang tot het restaurant en anderzijds naar de feestzaal. Zodoende kan een privaat event op dezelfde moment plaatsvinden.
Het restaurant omvat voldoende plaats om een lekker aperitiefje te nuttigen en geeft makkelijk doorgang naar de zaal in het restaurant. Ruime bar met toegang naar koffiehoek en keuken en aparte sanitair ruimte. De voortuin is makkelijk bereikbaar en hier is het heerlijk vertoeven bij mooi weer.
De keuken is toegankelijk voor leveranciers langs de zijingang en toch discreet zodat gasten niet gestoord worden. Deze is opgesplitst in koude en warme kant.
De feestzaal heeft eveneens een ruime sanitaire installatie die volledig afgesloten is van het restaurant.
Zowel restaurant en feestzaal hebben een makkelijk toegang naar de keuken. In de feestzaal is uiteraard ook een ruime bar voorzien. Middels vaste trap, makkelijk toegang naar de verdieping. Deze is zeer degelijk geïsoleerd en voorzien van badkamer en kitchenette
Door de grootte is deze makkelijk op te splitsen in extra kamers. Er is zelf toegang naar een zeer ruime zolder, hier zijn airco en verwarmingstoestellen voorzien.
De voortuin is opgesplitst met beukenhagen. De achtertuin is vooral voor private aangelegenheden. Een overdekt terras zorgt ervoor dat u zelf of personeel even kan zitten en zelf kan lunchen. Een brede oprit en voldoende parking is voorzien aan de straatkant.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

AITC-IA605KA

408 m2

Vraagprijzen

06 Jul 2022€795.000

Menu